2012-11-15 09:44:19• hírek • (x)

Vásároljon az Orchideák Éjszakáján

November 16-án, pénteken, romániai idő szerint 17 és 23 óra között Nyíregyházán soha nem látott gazdag fajtaválaszték várja az orchideák szerelmeseit!

Ez lesz az az alkalom, amikor az éjszakába nyúló nyitva tartás alatt a leggazdagabb orchideaválasztékból válogathat, különleges árakon. Az Oázis Kertészetben az idei év legújabb, legkülönlegesebb orchidea-fajtáival szeretnék meglepni a kedves vásárlókat.

Ez a hosszú éjszaka a "rövid" áraké. Látogasson el november 16-án, kelet-európai idő szerint délután 5-től este 11 óráig a nyíregyházi Oázis Kertészetbe, és hagyja magát elvarázsolni a csodálatos virágok által.

Ezen az egyetlen éjszakán, fantasztikus kedvezményekkel és vendéglátással (mangalica zsíros kenyér, palacsinta, gofri, forralt bor, tea) várják a klienseket.

A következő akciók közül választhatsz:


- 2 db azonos értékű orchidea vásárlása esetén a másodikat féláron kapod meg
- Bármilyen orchidea vásárlása esetén választhatsz hozzá egy maximum 5000 Ft értékű kaspót, amelyet féláron lehet a tiéd.
- Bármilyen orchidea vásárlása esetén egy 250 ml-es Oázis orchidea tápoldatot vagy egy 3 literes Oázis orchidea földet kaphatsz ajándékba (egy vásárló egy orchideához tápot vagy földet választhat, kettő darab vásárlása esetén kettőt és így tovább)
- Minden orchidea kellék és kiegészítő (öntözőkanna, kézi párásító, orchidea támasz, csipeszek, átlátszó cserép, stb.) 20-50% kedvezménnyel lesz megvásárolható.

További részletek: www.oazis.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: